teruko.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om min utveckling som den estetiska personlighet jag är. På denna sida kommer jag publicera fotografier, teckningar/målningar, cosplay Work in Progess och skulpturer. Hoppas ni väljer att följa mig i min utveckling och att ni bidrar till denna genom att då och då lämna en kommentar med konstruktiv kritik eller bara en hälsning. Tack på förhand! Teruko~

Confusion och Nya Bekantskaper

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev här men idag är det dags igen!
Jag har som ni kanske vet vart på en konvent mellan den 25-27 Okt.
Det var Confusion och där träffade jag massor med trevliga och fantastiska människor. Ville nästan ta hem dem, allihopa och sätta på en hylla (*o*) Hauuuuuu~
*Skakar på huvudet* Skärp dig, Amanda!

Jag deltog även som ni kanske visste i cosplaytävlingen men vann inget (Fick en röst från publiken som jag vet om, yayy! :D), dock känner jag mig ändå som en vinnare för det var många personer som ville ta bilder på mig och krama mig och en del berömde mig till och med!

En bild kommer nedan den togs av Mari Høgbergs sällskap och det är hon som står bredvid mig på bilden :)
Det var jättekul att se den publiceras och ännu roligare att hon ens ville ta en bild med mig :)

Det jag håller i är en bild som jag köpte från en tjej i artist alley, fett snygg! Och jag älskar bilden för att den gör mig mer än rättvisa. Cosplayen ser faktiskt bra ut! o_o Har dock inte strumporna på mig för de gled ner!

Jag har även stiftat lite nya bekantskaper med folk och har till och med fått en god vän :) Han jobbade som Funkis och höll mig sällskap när jag var helt ensam och eländig :( Han ska ha stort tack för det :)
En vän att behålla!

Har även träffat lite bekanta som jag träffat på tidigare konvent och det har vart superduper trevligt hela skiten! :D

Får skriva ett mer intressant inlägg i morgon eller i övermorgon, nu orkar jag inte riktigt ^^.

Självklart ska ni få fortsättningen på min novell då också!
Men idag så ska ni få smaka på något speciellt som Amanda har kokat ihop!

En liten text om panikångest.

Enjoy~

Panikångest

 

Trycket över bröstet ökade med varje andetag hon drog och paniken steg henne åt huvudet.
Hon började få slut på luft och ansträngde sig mer och mer för varje sekund för att kunna andas, koncentrerade sig på sina andetag och försökte kontrollera dem.
Men förgäves... det kändes som om någon satt på hennes bröst och tvingade ner bröstkorgen allt närmare golvet ju mer hon kämpade.
Hon hyperventilerade, hon visste exakt vad detta var och varför det hände men hon kunde ändå inte förhindra det och nu blev det bara värre och värre.
Vad hade hennes pojkvän sagt åt henne att göra i de här situationerna? Vad var det för välbekant fras hon alltid fick höra efter en attack?
Hon kunde se sin pojkvän framför sig, med sin irriterande, lugna röst i ett försök att hjälpa henne. Ilskan steg, hon ville bara slå till honom, hur kunde han vara så lugn när hon var på väg att dö?
Hon började sväva, sväva bort från sin kropp. Smärtan i bröstet försvann, illamåendet försvann och hon kunde se sin kropp nere på golvet. Detta var slutet.

Hon hörde en röst, först otydligt men sedan tydligare och tydligare och inom ett par sekunder så kunde hon klart höra en bekant röst som viskade i hennes öra;
-Andas långsamt, det är okej.
Men det var inte okej, tänkte hon. Hon fick ju för f*n inte luft.
-Shh, det är bra nu.
Hon drog ett djupt andetag i ett försök att tillfredsställa sin pojkväns önskan och det verkade fungera. Hon började må lite bättre för varje djupt andetag.
Denna övning och dessa ord upprepades gång på gång ända tills trycket över bröstet försvann och hon kunde andas normalt igen.
Skakandes av den traumatiska upplevelsen satte hon sig upp för att sedan falla ihop av trötthet i sin pojkväns trygga armar. Hon hade överlevt.

Tio minuter senare satt hon som vanligt bredvid sin pojkvän med ett glas vatten i handen som han hade hämtat åt henne. Vatten... Alla tjatade om att det var så viktigt, men det hade ju knappast kunnat hjälpa henne när hon hade en panikattack.
Hon kände sig larvig som ännu en gång hade överreagerat på panikattacken, hon visste att den skulle gå över snabbare om hon andades normalt och lugnade ner sig. Men aldrig lydde hon dessa ordinationer utan tvivlade alltid på dem i stridens hetta.
Alltid trodde hon att hon låg för döden fastän dessa attacker kom med jämna mellanrum och fastän de inte varade i mer än fem minuter.

Hon tog sin pojkväns hand och kramade den. Hade det inte varit för honom så vet hon inte hur hon hade klarat sig. Han ledde henne alltid ut ur attackerna, han hade till och med fått dem att komma allt mer sällan.
Men alltid denna lugna röst som man blev lika irriterad på. Inte för att man var arg, utan för hur kunde han vara så lugn när hon själv var så uppjagad!?
Han var alltid en så bra kille, en perfekt personlighet för henne helt enkelt. Hon blev lätt uppjagad men han tog allting med en klackspark.

Hon tittade upp i hans ansikte och log ett darrigt men genuint leende.
Det var här hon hörde hemma, hos denna underbara kille.
Ibland undrade hon om hon varit i livet idag om han inte funnits, antagligen inte.

Han log tillbaka med samma genuina leende, tog henne i sin famn, kysste henne och viskade;
-Allt kommer att bli bra.



Hoppas ni får en superbra fortsatt kväll och en ännu bättre morgondag!

Teruko~

Kommentarer


Kommentera inlägget här: