teruko.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om min utveckling som den estetiska personlighet jag är. På denna sida kommer jag publicera fotografier, teckningar/målningar, cosplay Work in Progess och skulpturer. Hoppas ni väljer att följa mig i min utveckling och att ni bidrar till denna genom att då och då lämna en kommentar med konstruktiv kritik eller bara en hälsning. Tack på förhand! Teruko~

Julen och Närcon Vinter närmar sig.

Kategori: Allmänt

Hejhoj!

Jag är verkligen jättekass på att uppdatera, visst är jag? :)
Nej, jag ska faktiskt bli bättre på det så att ni har något att läsa! Känns så himla dumt att bloggen står tom när jag har så mycket att berätta!

För det första (som jag nämnt i ett tidigare inlägg) så gör jag små tomtar man kan hänga upp i granen som jag även säljer, har fått in några få beställningar och hoppas på att få fler av mina trogna "followers" >:D
Har fått till ett fast pris nu och det är 50kr/3-pack (+ frakt för de som bor för långt bort för att mötas upp.)
Nvm this now~

Julen närmar sig med stormsteg och jag är superdupermegapepp! Håller på att syr julklappar till diverse personer och hoppas att de blir nöjda när de får dem!
Håller även på att sy en julklänning i skotskrutigt mönster och den kommer bli skitsnygg. (Om jag hinner bli klar) :(

Närcon vinter äger även rum i slutet på Februari och jag ser fram emot det sjukligt mycket! Ska ha en Eevee-dräkt på mig. Jättesnygg!
Har kommit en bra bit och det som återstår är krage, benvärmare, armvärmare (som är klara nu) och svans!
Bild kommer nedan! Tyget är lätt att sy i men fäller stenhårt där man klipper i det för att man kapar hår och sådant o.o Menmen! Den är jättesöt och jag kommer bli den sötaste bruden på hela konventet! Dock väldigt lätt klädd för att vara mitt i vintern och jag kommer typ frysa ihjäl men ska ändå ha snöbollskrig!
Det bästa med detta konvent är att jag kommer träffa mina kompisar igen för första gången på flera månader och jag ser fram emot det otroligt mycket, har saknat dem! :)

Innan dess har jag dock bjudit ner min vän över en helg i mellandagarna för lite helgmys och umgänge :D Superdupermegalängtar!

Har också vart lite aktiv på tecknar-fronten också och har tecknat en egen OTP med två karaktärer från Game of Thrones. Eftersom jag brukar undvika att teckna människor realistiskt så blev jag någorlunda nöjd och hoppas att ni tycker om den, bild på den kommer också komma nedan :)

Hoppas ni får en fantastisk fortsatt kväll och en mysig morgondag!


Eevee gijinka! :D Visst har jag en jättesöt mage? :3 Armvärmarna är klara just nu men de var inte det när jag tog bilden ^^ Tar en till bild när jag har gjort benvärmarna och svansen också :D Kanske när jag har blivit klar med kragen också! :3
 
Petyr "Littlefinger" Baelish X Sansa Stark. För det är så det ska vara~
Har inte skuggat särskilt bra och ska ändra om en massa saker men detta var det jag hann med när jag ritade denna inför en OTP-utmaning ^^ Hoppas den duger ändå~

Teruko~

Värk i händer, tomtar på loftet och diverse projekt.

Kategori: Allmänt

Hejhopp, galopp!

Jag har nu vart inaktiv för länge anser jag själv (dumma mig!).
Så det var dags för ett inlägg för idag har jag lite att berätta också!
Som rubriken kanske avslöjar så har jag ont i min hand, detta har inget med min kreativa sida att göra, eller det beror på hur man ser det... Det var ju ganska kreativt av mig att slå handen i soffan när jag blev arg och att jag träffade träramen i armstödet kan vi kalla ren otur!
Jag tror bara det är en bula, Viktor tror det är en stukning och någon tror det är en spricka eller att jag brutit något. Hur det än står till med det så tycker alla att jag ska vila handen, lätt när det är högerhanden och jag gör ALLT med den o_o I alla fall!

Jag har helt fått tomtar på loftet på senaste tiden!
Jag har bestämt mig för att pyssla ihop små söta tomtar man kan hänga i granen eller bara ställa som prydnad någonstans i sitt juliga hem såhär lagom till jul!
Kommer att ta emot beställningar om folk är intresserade så om ni är sugna på att veta mer om mina tomtar, pris och allt annat ni kan vilja få reda på så mejla mig på;

[email protected]

De som tror att ni kan skicka iväg en vänförfrågan så säger jag tyvärr att jag inte lägger till okända i min kontaktlista.

Bild på 3 av tomtarna kommer nedan!


Man kan själv customiza hur man vill ha sin tomte, särk, kjol, byxor, cape osv osv.
Ni kanske även ser att ansikterna är lite kladdiga men det är för att jag är kass på att måla med nål. Kommer i fortsättningen att använda fimo-lera istället så att linjerna blir perfekta!
Självklart lägger jag ner mycket tid och energi på att göra de tomtarna jag får in på beställning då jag självklart vill att ni ska bli nöjda.
Tomtarna kommer att säljas i pack med 3 i varje.

Jag hoppas ni vill hjälpa mig i detta lilla projekt genom att beställa någon tomte! :)

Över till andra projekt!

Jag håller på och syr en varg-kigurumi och det jag har kvar är svans, öron och ansikte men det kommer nog gå snabbt och bra så det behöver jag nog inte stressa med särskilt mycket inför jul!

Ska även åka på Närcon Vinter (NCV) i slutet på Februari och där ska jag cosplaya Eevee från Pokémon.
Har precis fått hem tygerna och ska börja sy på den imorron! WIP kommer självklart att läggas upp!

Fortsättning på min novell kommer tyvärr inte upp idag. Min hand värker och jag är osäker på om novellen intresserar någon! Läser någon den och är intresserad av att läsa vidare? :)

Hoppas ni får en god natt och en fantastisk morgondag!

Teruko~