teruko.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om min utveckling som den estetiska personlighet jag är. På denna sida kommer jag publicera fotografier, teckningar/målningar, cosplay Work in Progess och skulpturer. Hoppas ni väljer att följa mig i min utveckling och att ni bidrar till denna genom att då och då lämna en kommentar med konstruktiv kritik eller bara en hälsning. Tack på förhand! Teruko~

Välkommen till min kreativa blogg!

Kategori: Allmänt

Hojj!

Detta är mitt första inlägg på bloggen och jag välkomnar dig som läser detta och är glad att du hittade hit! Hoppas att du kommer att finna innehållet på bloggen intressant och bestämmer dig för att återvända, om inte varje dag, så bara någon gång då och då.
Jag kommer försöka att uppdatera bloggen varje dag och jag kommer endast skriva om mina verk, tillvägagångssätt, material och så vidare. Om ni är intresserade av en personlig blogg om mig och min vardag så kommer en sådan blogg skapas de närmsta dagarna.
Jag ser fram emot en massa kommentarer innehållande konstruktiv kritik eller bara åsikter!
Hoppas att ni finner nöje i att läsa min blogg och att ni kommer att återvända fler gånger.

Jag kommer även eventuellt börja att sälja hemmagjorda smycken, tavlor och olika egensydda klädesplagg. Kommer då även att ta beställningar.
Hoppas att ni även finner detta intressant!

Teruko~

Bild; Fotograf: Jag. Modell: Jag.
Handskarna är egensydda till min cosplay.